Spierings Bouwbedrijf | Logo
Metselwerken

Metselwerken voor particulier en projecten

Een metselwerk vakman nodig voor uw muur of gevel? Gaat u verbouwen? Aanbouwen? De gevel van uw huis, een aanbouw van uw bedrijfspand, Spierings levert metselwerk van kwaliteit.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij verschillende soorten metselwerk uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan gevel restauraties, metselwerk reparatie en gescheurd metselwerk. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik van roestvrijstalen spiraalankers. Maar ook het metselen van tuinafscheidingen met penanten, steunberen, steens-halfsteensverband.

Metselwerk in verschillende soorten

Metselwerk is een specialistisch vak, nauwkeurigheid, de juiste techniek en materiaal staan hierbij centraal. Soort techniek van metselwerk is:

Doorstrijk metselwerk
Deze manier van metselen wordt vaak ingezet bij grotere projecten. Bij deze techniek is voegen hierna niet meer nodig. Dit metselwerk hecht direct en stevig.

Verder zijn er metselmogelijkheden bij Spierings zoals: polymetrisch, metselwerk op klamp en meer. Spierings kan u adviseren in het kiezen van de juiste techniek en uw gevel voorzien van het juiste vakmanschap om zo een muur te bouwen die staat als een huis. Indien metselwerk vervangen moet worden maken wij altijd gebruik van dezelfde of, als deze niet meer leverbaar is, van een vergelijkbare steen.

Voordelen van metselwerk op een rijtje

Metselwerk lijkt dood eenvoudig maar dient met techniek en een ervaren hand aangebracht te worden. Een goed gemetselde muur hoeft bijvoorbeeld nauwelijks onderhouden te worden, en gaat van nature lang mee. Daarbij dient een gemetselde muur van bakstenen ter isolatie van uw huis, een baksteen is een prima vochtregelaar.

Waarom metselwerk laten uitvoeren door Spierings?

Wilt u een gecertificeerd metselaar inzetten voor uw metselwerk? Spierings is op het gebied van veiligheid VCA gecertificeerd. Dit geeft u een beeld van ons kunnen.  Wij voorzien uw huis of van uw bedrijfspand van metselwerken.

Heeft u een metselwerkopdracht in Zoetermeer en omgeving? Rijtjeshuizen, bedrijfspanden, losstaande huizen, nieuwbouw- of verbouwingsprojecten. Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings staat graag voor u klaar om alle muren te voorzien van juist metselwerk.

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf