Spierings Bouwbedrijf | Logo

Betonreparatie laten uitvoeren in Den Haag

Betonreparatie laten uitvoeren in Den HaagHoe hard het beton ook is, beton kan wel degelijk slijten of beschadigen. Heeft u last van krassen of scheuren in het beton? Dan heeft u een deskundig bedrijf nodig voor betonreparatie in Den Haag. Bouwbedrijf W. Spierings is een metsel en voegbedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in betonreparatie in de buurt van Den Haag. Onder betonreparatie Den Haag verstaan wij het vakkundig herstellen van beschadigingen of onvolkomenheden in het beton. Hierbij zijn meerdere methodieken mogelijk. Bouwbedrijf W. Spierings beschikt over gecertificeerd en enthousiast personeel, modern materieel en expertise om beton te kunnen repareren, conserveren en onderhouden. Heeft u de specialist nodig voor betonreparatie in Den Haag? Neem dan direct contact met ons op.

Oorzaken betonschade

Betonschade kan verschillende oorzaken hebben zoals:

  • Chloride schade
  • Chemische aantasting
  • Vorst- en dooizoutschade
  • Mechanische schade
  • Carbonatatie schade

Wanneer u te kampen heeft met betonschade is het belangrijk om direct contact op te nemen voor betonreparatie met Bouwbedrijf W. Spierings Den Haag. Als u te laat bent met betonreparatie in Den Haag dan zal de beschermingslaag worden aangetast en gaan roesten. Hierdoor ontstaan er scheuren in het beton. Uiteindelijk komen grote stukken beton geheel los van de constructie.

Van onderzoek tot reparatie

Voor betonreparatie in Den Haag heeft Bouwbedrijf W. Spierings alles in huis. Vooraf beginnen wij met het opstellen en beoordelen van de schade. Na het vooronderzoek geven wij advies voor de beste betonreparatie methode voor uw woning in Den Haag. Zo heeft u de keuze uit het verlijmen en afdichten door injectietechniek of het handmatig repareren van beton.

Traditionele betonreparatie Den Haag

Bouwbedrijf W. Spierings is bekend in Den Haag om zijn traditionele manier van betonreparatie. Bij de traditionele betonreparatie gaan we altijd uit van het volledig verwijderen van het aangetaste beton. Daarna kan de betonschade met een cement of kunststofgebonden reparatiemortel gerepareerd worden.

Afspraak

Wilt u een afspraak voor betonreparatie in Den Haag? Bel dan met Bouwbedrijf W. Spierings. Wij komen de situatie eerst inspecteren.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring