Spierings Bouwbedrijf | Logo
Betonreparatie

Expert in betonreparatie

Hoe hard het beton ook is, beton kan wel degelijk slijten of beschadigen. Heeft u last van krassen of scheuren in het beton? Dan heeft u een specialist nodig in betonreparatie. Betonreparatie uitgevoerd op alle niveaus? Dat kunnen wij van Bouwbedrijf W. Spierings! Bouwbedrijf W. Spierings is namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van betonreparaties. Dit kan gaan om zowel constructieve als esthetische betonschades aan:

  • Gevels
  • Galerijen
  • Balkons
  • Sierelementen

En nog veel meer. Bouwbedrijf W. Spierings beschikt over gecertificeerd en enthousiast personeel, modern materieel en expertise om beton te kunnen repareren, conserveren en onderhouden. Maak een afspraak.

Betonreparatie en onderzoek

Wilt u verdere aantasting van het beton bij schade voorkomen? Betonreparatie is dan noodzakelijk. Ons ervaren team kan dit op een uiterst professionele wijze uitvoeren. Voordat wij starten met betonreparatie zullen we eerst grondig onderzoek ondergaan. Indien we de oorzaak hebben gevonden kunnen we een plan opstellen om de kwaliteit van het beton te verbeteren.

Traditionele betonreparatie

Bouwbedrijf W. Spierings is bekend in de omgeving om zijn traditionele manier van betonreparatie. Bij de traditionele betonreparatie gaan we altijd uit van het volledig verwijderen van het aangetaste beton. Daarna kan de betonschade met een cement of kunststof gebonden reparatiemortel gerepareerd worden.

Afspraak voor betonreparatie

In de afgelopen jaren hebben wij vele betonreparaties succesvol mogen uitvoeren. Dit doen wij snel en zorgvuldig. Benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje op onze website. Wilt u een afspraak voor betonreparatie? Bel dan met Bouwbedrijf W. Spierings. Wij komen de situatie eerst inspecteren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Expert in betonreparatie

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Betonreparatie