Spierings Bouwbedrijf | Logo
Lansingerland

Betonreparatie op vakkundige wijze uitgevoerd door Bouwbedrijf W. Spierings in Lansingerland en omgeving

Heeft u last van betonschade? Spierings is dé nummer 1 specialist op het gebied van betonreparatie in de omgeving van Lansingerland. Betonreparatie is het herstellen van beschadigingen in het beton op alle niveaus veroorzaakt door:

  • Slijtage
  • Bevriezing
  • Chemische aantasting
  • Mechanische belasting

Bij Spierings wordt iedere schade nauwkeurig onderzocht en vakkundig gerepareerd.

Van onderzoek tot betonreparatie

Voor betonreparatie in de buurt van Lansingerland heeft Bouwbedrijf W. Spierings alles in huis. Vooraf beginnen wij met het opstellen en beoordelen van de schade. Na het vooronderzoek geven wij advies voor de beste betonreparatie methode voor uw woning. Zo heeft u de keuze uit het verlijmen en afdichten door injectietechniek of het handmatig repareren van beton.

Betonreparatie door constructieve betonschade

Een veel voorkomend probleem in de bouw is constructieve betonschade door middel van scheuren in betonconstructies. Hierbij is de kans op het verder afbrokkelen van beton zeer groot. Verdere betonschade kan worden voorkomen met betonreparatie door deze scheuren vroegtijdig te injecteren. Met betonreparatie is de kwaliteit van het beton weer hersteld en is de kans op betonschade klein. Dit voeren wij dagelijks voor vele klanten in Lansingerland en omgeving uit.

Betonreparatie bij esthetische betonschade

Spierings beschikt niet alleen over de kennis en vakmanschap om constructieve betonschade te herstellen door middel van betonreparatie, maar ook esthetische betonschade. Dit kan variëren van betonnen gevels, galerijen, balkons tot sierelementen en sculpturen in de gevel.

Advies bij betonreparatie

Na betonreparatie krijgt u van het gespecialiseerde team van Spierings advies ter bescherming van het betonnen oppervlak. Zo voorkomt u verdere aantasting in de toekomst. Wilt u meer weten over betonreparatie? Neem contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de buurt van Lansingerland en omgeving. Graag helpen wij u en maken we een offerte op maat voor het herstellen van het beton. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Betonreparatie op vakkundige wijze uitgevoerd door Bouwbedrijf W. Spierings in Lansingerland en omgeving

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Betonreparatie | Lansingerland