Spierings Bouwbedrijf | Logo

Gevelwerk opknappen voor een mooi visitekaartje van uw woning in Den Haag

Gevelwerk opknappen voor een mooi visitekaartje van uw woning in Den HaagDe voorkant is het visitekaartje van uw huis. Is uw gevel niet mooi meer? Wilt u deze op laten knappen door een gespecialiseerd bedrijf in Den Haag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf W. Spierings. Bouwbedrijf W. Spierings is al jaren werkzaam met gevelwerk in de buurt van Den Haag. Wij zorgen voor een mooie uitstraling van uw gevel. Daarnaast zorgt een beschadigde of vervuilde gevel voor waarde daling van uw woning. Vuil kan vocht vasthouden, waardoor de gevel nat blijft en de isolatie van het pand achteruit gaat. Het is dan ook belangrijk uw gevel door een specialist te laten reinigen. Wilt u de waarde van uw woning behouden? Neem dan contact op met Bouwbedrijf W. Spierings voor gevelwerk in de omgeving van Den Haag.

Oorzaken

Gevelwerk in Den Haag kan vervuild worden door verschillende oorzaken, te weten:

  • Afzetting van corrosieproducten
  • Vervuiling door micro-organismen
  • Vuil in de lucht
  • Zoutuitbloeiingen
  • Aanslag van ingedrongen componenten

Maar ook:

  • Graffiti
  • Bouwvervuiling

Methode

Voor gevelwerk Den Haag maken wij gebruik van een goede methode. Deze is minder belastend voor het milieu, de werker zelf en de gevel. Wij verwijderen het vuil van uw gevel zonder dat de ondergrond onaanvaardbare schade oploopt. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met een straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeurig kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen om de muur de oorspronkelijke status terug te geven. Door vervolgens de poriën van de muur te dichten wordt de muur gehydrofobeerd, de muur wordt waterafstotend gemaakt.

Maak nu een afspraak

Heeft uw gevelwerk in Den Haag schade opgelopen? Zitten de voegen van uw gevelwerk in Den Haag los? Zijn de voegen van uw gevelwerk in Den Haag uitgesleten? Maak nu een afspraak voor het reinigen van uw gevelwerk in Den Haag. Wij zorgen dat het gevelwerk er weer als nieuw uitziet en dat u weer kunt genieten van perfect uitziend gevelwerk.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring