Spierings Bouwbedrijf | Logo

Gevelwerk in de omgeving van Zoetermeer? Bouwbedrijf W. Spierings staat voor u klaar

Gevelwerk in de omgeving van Zoetermeer? Bouwbedrijf W. Spierings staat voor u klaarHet aanzicht van de gevel van een mooi oud pand bepaald natuurlijk de eerste indruk. Is uw gevelwerk van uw woning in Zoetermeer in de loop der jaren aangetast door erosie of aanslag? Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weer en milieu invloeden te vervuilen. Dit wil natuurlijk niemand hebben. Dit geeft een verpauperde uitstraling aan de buurt, en tevens is het zonde van onze mooie oude Hollandse gevels. Zorg ervoor dat uw gevelwerk in Zoetermeer er altijd prachtig uitziet en maak een afspraak met Bouwbedrijf W. Spierings. Bouwbedrijf W. Spierings is een metsel en voegbedrijf dat zich heeft gevestigd in de Gouderakstraat 10 te Zoetermeer. Het juiste adres waar u ons kunt bezoeken voor al uw vragen over het gevelwerk aan uw woning.

Bouwbedrijf W. Spierings

De heer Spierings heeft het bedrijf ruim 20 jaar geleden opgericht met als doel zijn eigen kwaliteiten en ervaringen zodanig te ontplooien op het gebied van:

Eigenlijk voor alles wat met metsel en voegwerk te maken heeft kunt u ons inschakelen.

Verpauperde gevels

Is het gevelwerk van uw pand in het centrum van Zoetermeer hoog nodig aan reiniging toe? Het verpauperingsproces verloopt sneller bij panden in de stad dan bij huizen op het platteland, dit komt hoofdzakelijk omdat een deel van de aanslag bestaat uit neergeslagen uitlaatgassen. Vroeger werd deze vervuiling verwijderd door toepassing van chemicaliën, dit is natuurlijk slecht voor de gezondheid en slecht voor het milieu.

Renovatie

Het onderhouden en renoveren van gevelwerk in Zoetermeer is een specialisme waarbij kwaliteit en vakkennis van het grootste belang zijn. Bij gevelrenovatie brengen wij de originele staat terug. Te denken aan: verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels.

Geef uw gevel een andere uitstraling!

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring