Spierings Bouwbedrijf | Logo
Gevelwerk

Gevelwerk opknappen voor een mooi visitekaartje van uw woning

Gevelwerk opknappen voor een mooi visitekaartje van uw woning? De voorkant is het visitekaartje van uw huis. Is uw gevel niet mooi meer? Wilt u deze op laten knappen door een gespecialiseerd bedrijf? Neem dan contact op met Bouwbedrijf W. Spierings. Bouwbedrijf W. Spierings is al jaren werkzaam met op het gebied van gevelwerken. Wij zorgen voor een mooie uitstraling van uw gevel. Daarnaast zorgt een beschadigde of vervuilde gevel voor waarde daling van uw woning. Vuil kan vocht vasthouden, waardoor de gevel nat blijft en de isolatie van het pand achteruit gaat. Het is dan ook belangrijk uw gevel door een specialist te laten reinigen. Wilt u de waarde van uw woning behouden? Neem dan contact op met Bouwbedrijf W. Spierings.

Vervuiling van gevelwerk

Gevelwerk kan vervuild worden door verschillende oorzaken, te weten:

  • Afzetting van corrosieproducten
  • Vervuiling door micro-organismen
  • Vuil in de lucht
  • Zoutuitbloeiingen
  • Aanslag van ingedrongen componenten

Maar ook door:

  • Graffiti
  • Bouwvervuiling

Gevelwerk methode

Voor gevelwerk maken wij gebruik van een goede methode. Deze is minder belastend voor het milieu, de werker zelf en de gevel. Wij verwijderen het vuil van uw gevel zonder dat de ondergrond onaanvaardbare schade oploopt. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met een straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeurig kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen om de muur de oorspronkelijke status terug te geven. Door vervolgens de poriën van de muur te dichten wordt de muur gehydrofobeerd, de muur wordt waterafstotend gemaakt.

Maak nu een afspraak voor gevelwerk

Heeft uw gevelwerk schade opgelopen? Zitten de voegen van uw gevelwerk los? Zijn de voegen van uw gevelwerk uitgesleten? Maak nu een afspraak voor het reinigen van uw gevelwerk. Wij zorgen dat het gevelwerk er weer als nieuw uitziet!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Gevelwerk opknappen voor een mooi visitekaartje van uw woning

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevelwerk