Spierings Bouwbedrijf | Logo
Delft

Gevelwerk in de omgeving van Delft? Bouwbedrijf W. Spierings staat voor u klaar

Gevelwerk in de omgeving van Delft? Bouwbedrijf W. Spierings staat voor u klaar. Het aanzicht van de gevel van een mooi oud pand bepaald natuurlijk de eerste indruk. Is uw gevelwerk van uw woning in de loop der jaren aangetast door erosie of aanslag? Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weer en milieu invloeden te vervuilen. Dit wil natuurlijk niemand hebben. Dit geeft een verpauperde uitstraling aan de buurt, en tevens is het zonde van onze mooie oude Hollandse gevels. Zorg ervoor dat uw gevelwerk er altijd prachtig uitziet en maak een afspraak met Bouwbedrijf W. Spierings. Bouwbedrijf W. Spierings is een metsel en voegbedrijf dat zich heeft gevestigd in de Gouderakstraat 10 te Zoetermeer. Het juiste adres waar u ons kunt bezoeken voor al uw vragen over het gevelwerk aan uw woning in Delft en omgeving.

Gevelwerk verzorgd door Bouwbedrijf W. Spierings

De heer Spierings heeft het bedrijf ruim 20 jaar geleden opgericht met als doel zijn eigen kwaliteiten en ervaringen zodanig te ontplooien op het gebied van:

Eigenlijk voor alles wat met metsel en voegwerk te maken heeft kunt u ons inschakelen. Wij zijn werkzaam in Delft en omgeving.

Gevelwerk aan verpauperde gevels

Is het gevelwerk van uw pand in het centrum van Delft hoog nodig aan reiniging toe? Het verpauperingsproces verloopt sneller bij panden in de stad dan bij huizen op het platteland, dit komt hoofdzakelijk omdat een deel van de aanslag bestaat uit neergeslagen uitlaatgassen. Vroeger werd deze vervuiling verwijderd door toepassing van chemicaliën, dit is natuurlijk slecht voor de gezondheid en slecht voor het milieu.

Gevelwerk renovatie

Het onderhouden en renoveren van gevelwerk in Delft is een specialisme waarbij kwaliteit en vakkennis van het grootste belang is. Bij gevelrenovatie brengen wij de originele staat terug. Te denken aan: verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels.

Geef uw gevel een andere uitstraling!

Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Gevelwerk in de omgeving van Delft? Bouwbedrijf W. Spierings staat voor u klaar

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevelwerk | Delft