Spierings Bouwbedrijf | Logo
Impregneren

Impregneren van uw woning of bedrijfspand verzorgd door specialist Spierings Bouwbedrijf

Impregneren van uw muren? Besparen op uw energierekening? Uw muren beschermen tegen vocht en agressieve stoffen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom het impregneren van muren beslist een aanrader is. Indien u een specialist zoekt om dit voor u te verzorgen moet u beslist bij Spierings Bouwbedrijf zijn. Spierings Bouwbedrijf is namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse gevelwerkzaamheden zoals:

  • Voegwerken
  • Metselwerken
  • Gevelreiniging
  • Impregneren

Al vele jaren zijn wij diverse particulieren en bedrijven van dienst met onze werkzaamheden. Benieuwd naar ons werk? Breng dan een bezoekje aan onze website. Hier kunt u kennis maken met ons bedrijf en onze gerealiseerde projecten.

Impregneren brengt u voordelen

Nadat wij een muur van uw huis gemetseld of gereinigd hebben kunnen wij deze impregneren. Impregneren is een beschermlaag aanbrengen op de buitenkant van de muren, oftewel op de stenen. Door deze beschermende laag blijft de gevel altijd droog. Daarnaast voorkomt het energieverlies dus zorgt het voor besparing op uw energierekening. Daarnaast biedt het de volgende voordelen. Zo is de muur: universeel te gebruiken, alkalibestendig, dampdoorlatend, slagregen vast en beschermd tegen agressieve stoffen uit de atmosfeer, zoals regen, fabriek en uitlaatgassen. Kortom: genoeg redenen om uw muren te laten impregneren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Impregneren van gevels in de buurt van [PLAATSNAAM] en omgeving

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Impregneren