Spierings Bouwbedrijf | Logo
Rijswijk

Impregneren van gevels in de buurt van Rijswijk en omgeving

Impregneren van de muren van uw woning in de buurt van Rijswijk? Last van vochtige plekken en schimmel in huis? Neem dan contact op met Spierings Bouwbedrijf om de muren te laten impregneren. Spierings Bouwbedrijf is hét aangewezen adres van Rijswijk en omgeving voor metsel- voeg en bouwwerkzaamheden. Wij voeren al vele jaren diverse gevelwerkzaamheden uit volgens de geldende normen. Wilt u graag advies over gevelherstel en vocht? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken, maken een offerte op maat en impregneren uw muren. Iedere opdracht, voor zowel zakelijke als particulieren klanten, ronden wij naar volle tevredenheid af. Graag zetten wij onze jarenlange ervaring in en bieden totaaloplossingen. Service en kwaliteit staat daarbij centraal.

Impregneren voor het terugdringen van vuil en vocht

Indien u uw woning of bedrijfspand in de buurt van Rijswijk wilt laten impregneren moet u beslist bij ons zijn. Ons team heeft jarenlange ervaring met het impregneren van muren en maakt gebruik van de beste materialen. Hiermee maken we de muren:

  • Water afstotend
  • Schimmelwerend
  • Beschermd tegen zure regen
  • Brandvertragend
  • Energiebesparend

Door middel van impregneren brengen we als het ware een goede beschermlaag aan.

Impregneren van A t/m Z

Of het nu gaat om het impregneren van een groot kantoorpand in de buurt van Rijswijk of een woning, wij gaan uiterst zorgvuldig te werk. Allereerst zullen wij de staat van uw gevel beoordelen. Ook kunnen wij eventuele schades herstellen en de muren reinigen. Daarna kunnen wij de muren impregneren. Dit doen wij uiteraard volgens een vooraf gesproken tijd en prijs. Na het impregneren is woning voor jaren lang beschermd tegen agressieve stoffen uit de atmosfeer, zoals regen, fabriek en uitlaatgassen. Twijfel niet langer en schakel ons in. Neem contact op voor meer informatie. Wij komen eventueel graag bij u langs in de buurt van Rijswijk en omgeving.

Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Impregneren van gevels in de buurt van Rijswijk en omgeving

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Impregneren | Rijswijk