Spierings Bouwbedrijf | Logo

Metselwerk van hoogwaardige kwaliteit in Den Haag

Metselwerk van hoogwaardige kwaliteit in Den HaagHeeft u een betrouwbare en ervaren partner nodig voor metselwerk in de buurt van Den Haag? Zoek dan niet verder. Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings heeft al meer dan 20 jaar ervaring met metselwerk en staat graag voor u klaar in Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk in Den Haag voor particulieren, bedrijven en aannemers. Onze metselaars beheersen de verschillende technieken. Of het nu gaat om standaard metselwerk of speciaal sier metselwerk in Den Haag, wij bieden een compleet pakket aan. Heeft u een speciale wens voor metselwerk in Den Haag? Informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden bij Bouwbedrijf Spierings.

Pakket

Het complete pakket van Bouwbedrijf Spierings bestaat niet alleen uit metselwerk in Den Haag. Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Betonreparaties
  • Voegwerken
  • Gevelreiniging
  • Impregneren

Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. De vakkundige metselaars van Metselbedrijf Spierings staat garant voor kwalitatief metselwerk. Vrijwel alle metselverbanden worden beheerst door onze medewerkers.

Speciaal metselwerk

Heeft u een speciale wens voor metselwerk in Den Haag? Maak dan een afspraak met ons. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken. Wij zijn van alle markten thuis. Daarom kunnen wij ook speciale wensen voor u realiseren.

Restauratie

Heeft u slijtage of schade aan uw metselwerk in Den Haag? Schakel ons dan in. Wij zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft en uw metselwerk niet verder vergaat. We brengen uw pand weer terug in de originele staat.

VCA

Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings is voor de veiligheid volgens de normen van VCA gecertificeerd. Wij staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Betrouwbare partner nodig voor metselwerk in Den Haag? Neem contact op met Bouwbedrijf Spierings.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring