Spierings Bouwbedrijf | Logo

Metselwerk door Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings

Metselwerk door Metsel- voeg en Bouwbedrijf SpieringsMetselwerk uitbesteden aan een specialist? Een partner nodig voor metselwerk? Dan bent u bij Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings aan het juiste adres. Wij beschikken over een team ervaren metselaars en voeren al meer dan 20 jaar deze werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers zoals:

  • Particulieren
  • Aannemers
  • Bedrijven
  • En meer

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij staan voor u klaar. Ons team kan diverse technieken uitvoeren, passend bij de situatie. Hierbij kunt u denken aan standaard en speciaal sier metselwerk. Indien u speciale wensen heeft kijken we graag of we hierin kunnen voorzien.

Kwaliteit in metselwerk

Kwaliteit in metselwerk is in ons bedrijf vandaag de dag vanzelfsprekend. Vrijwel alle metselverbanden worden beheerst door onze medewerkers. Zo kunnen we traditioneel metselwerk maar ook siermetselwerk uitvoeren. Als wij dit uitvoeren staat naast kwaliteit, betrouwbaarheid en service centraal. We komen vooraf graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen maken we een duidelijke en eerlijke offerte op maat.

Metselwerk op maat

Of het nu gaat om een klein muurtje of om een complete uitbouw, onze metselaars voeren dit uit. Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings is voor de veiligheid volgens de normen van VCA gecertificeerd. Meer informatie? Een afspraak? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Maak a.u.b. uw keuze: