Spierings Bouwbedrijf | Logo
Leiden

Metselwerk van hoogwaardige kwaliteit in Leiden en omgeving

Heeft u een betrouwbare en ervaren partner nodig voor metselwerk in de buurt van Leiden? Zoek dan niet verder. Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings heeft al meer dan 20 jaar ervaring met metselwerk en staat graag voor u klaar in Leiden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk en voeren dit uit voor particulieren, bedrijven en aannemers. Onze metselaars beheersen de verschillende technieken. Of het nu gaat om standaard metselwerk of speciaal sier metselwerk, wij bieden een compleet pakket aan. Heeft u een speciale wens? Informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden bij Bouwbedrijf Spierings.

Metselwerk en meer

Het complete pakket van Bouwbedrijf Spierings bestaat niet alleen uit metselwerk in Leiden en omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Betonreparaties
  • Voegwerken
  • Gevelreiniging
  • Impregneren

Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. De vakkundige metselaars van Metselbedrijf Spierings staan garant voor kwalitatief metselwerk. Vrijwel alle metselverbanden worden beheerst door onze medewerkers.

Speciaal metselwerk

Heeft u een speciale wens voor metselwerk in de buurt van Leiden? Maak dan een afspraak met ons. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken. Wij zijn van alle markten thuis. Daarom kunnen wij ook speciale wensen voor u realiseren.

Restauratie van metselwerk

Heeft u slijtage of schade aan uw metselwerk te Leiden? Schakel ons dan in. Wij zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft en uw metselwerk niet verder vergaat. We brengen uw pand weer terug in de originele staat.

VCA

Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings is voor de veiligheid volgens de normen van VCA gecertificeerd. Wij staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Betrouwbare partner nodig voor metselwerk in de buurt van Leiden? Neem contact op met Bouwbedrijf Spierings.

Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Metselwerk van hoogwaardige kwaliteit in Leiden en omgeving

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Metselwerk | Leiden