Spierings Bouwbedrijf | Logo
Voegwerk

Voegwerk voor een mooi aanzicht van uw woning

Wilt u een muur laten bouwen? Of misschien een hele complete aanbouw? Spierings is een metsel en voegbedrijf en heeft ruim 20 jaar ervaring in voegwerk en:

Eigenlijk voor alles wat met metsel- en voegwerk te maken heeft bent u bij Spierings aan het juiste adres.

Duurzaam voegwerk

De duurzaamheid en het uiterlijk van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door het voegwerk. Daarom moet u er zeker van zijn dat het voegwerk op een zeer nauwkeurige wijze wordt uitgevoerd. Spierings beschikt over een gespecialiseerd team voegers die beschikken over grondige materiaalkennis. Met goede vakmanschap leveren onze specialisten perfect voegwerk.

Voegwerk vernieuwen en herstellen

Spierings is een gespecialiseerd voegbedrijf en vernieuwt en herstelt alle soorten voegwerk. Eerst wordt het oude voegwerk op een vakkundige wijze verwijderd, zonder het metselwerk te beschadigen. Daarna wordt er ter voorbereiding op het aanbrengen van het nieuwe voegwerk, de opening schoon gemaakt. Na het opnieuw aanbrengen van het voegwerk ziet het aanzicht van uw woning er weer als nieuw uit.

Kwaliteit in voegwerk

Als u kiest voor voegwerk en metselwerken in Leidschendam en Voorburg bent u verzekerd van kwaliteit.  Kwaliteit zorgt voor behoud van de gevel, een aantrekkelijke uitstraling en optimaal genot. Metsel- voeg en Bouwbedrijf Spierings is voor de veiligheid volgens de normen van VCA gecertificeerd. Wilt u meer informatie over voegwerk en metselwerken in Leidschendam in Voorburg? Maak vrijblijvend een afspraak en neem contact met ons op. Ook kunt u de website bekijken voor verdere informatie.

Door de jaren heen hebben wij al voor vele tevreden klanten voegwerk geleverd. Dit echte vakwerk vereist vakmanschap, kennis en ervaring. Door dit te combineren met onze flexibiliteit en eerlijkheid staan wij voor hoogwaardig voegwerk. Graag geven wij uw pand voor een lange termijn een prachtige uitstraling.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Spierings W. Bouwbedrijf logo
Spierings W. Bouwbedrijf
Voegwerk voor een mooi aanzicht van uw woning

Spierings W. Bouwbedrijf

Vragen of interesse in één van onze werkzaamheden?

Neem contact op

Stel uw vraag

Voegwerk